Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Community

Profiel Isabel Buceta Sillero

Isabel Buceta Sillero

Functie Docent Drama, Docent Theater en Regisseur
Woonplaats Rotterdam
Lid sinds 11 december 2016
Facebook Isabel Buceta
Linkedin Isabel Buceta

Over Isabel Buceta Sillero

Ben in '89 afgestudeerd aan de HKU als drama docente.
Wilde graag zelf spelen en vanuit daar ervaring opdoen.
Mijn liefde ging altijd uit naar bewegingstheater met muziek en dans. Naast het zelf spelen begon ik met het regisseren van amateurs in de leeftijd van 13 tot 18. Het lesgeven werd steeds meer en het spelen werd minder. Dus toen ik de mogelijkheid kreeg om in het onderwijs te gaan werken als dram-docente heb ik dat met beide handen aangegrepen. Ik heb nu 16 jaren ervaring in het voortgezet onderwijs als drama-docente. Daarnaast ben ik altijd blijven maken op hoog niveau.
Dit laatste jaar werd ik geconfronteerd met reorganisaties.
Mijn nieuwe directeur en manager hadden niet zoveel met drama.. Het kostte teveel geld en het moest weg. Dat werd natuurlijk niet eerlijk en integer gecommuniceerd, ze speelde het op de man en maakte alles persoonlijk om mij onder druk te zetten een outplacement traject te accepteren. De bedoeling is dat ik omgeschoold moet worden. Ik hou van mijn vak. Ik heb altijd vanuit liefde voor het vak en de mensen gewerkt en wil dat graag blijven doen. Het is zo mooi om te zien hoe mensen gaan stralen en bloeien als het spel stroomt!!

Mijn groepen

Deze persoon heeft nog geen groepen aan zijn/haar profiel toegevoegd.

Mijn producties

Deze persoon doet nog niet mee aan producties en/of voorstellingen op theaternetwerk.

Bezig met laden...