Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Community

Profiel Jacqueline Fuijkschot

Jacqueline Fuijkschot

Functie docent en theaterregisseur/ fotograaf
Woonplaats Rotterdam
Lid sinds 15 april 2013
Website http://www.ikmaaktheater.blogspot.nl/
Facebook https://www.facebook.com/jacqueline.fuijkschot
Linkedin http://nl.linkedin.com/pub/jacqueline-fuijkschot/4a/581/877/

Over Jacqueline Fuijkschot

Ik ben in 2008 succesvol afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht , faculteit theater, Bachelor of theatre and education. Sinds die tijd heb ik voor verschillende organisaties gewerkt als docent, regisseur en coach in theater.

Mijn werk ontstaat voornamelijk vanuit improvisatie, samen ontwikkeld met de acteurs. Dat is waarom mijn werk vaak persoonlijk is en over het verbogen verlangen en emoties gaan. Dit in combinatie met het menselijk lichaam. Gegrepen in tijd met een verwarrende, nieuwe werkelijkheid.

Als docent werk ik met studenten, volwassenen, jongeren en kinderen. Op dit moment werk ik veel met kinderen van verschillende scholen in Rotterdam en Utrecht. Ik werk met hen naar een doel waar ze plezier hebben in het spelen, publiek kunnen zijn, verantwoordelijkheid nemen en een groep leren zijn. Natuurlijk doen we ook spelletjes, want theater is leuk!


Naast mijn theater werkzaamheden werk ik ook als fotograaf en beeldend kunstenaar. Je ziet duidelijk de theaterinvloeden in mijn foto’s en ik ben altijd op zoek naar een interactieve participatie om mensen in contact te brengen met kunst. http://www.fotofrija.blogspot.nl/

Ik ben altijd geïnteresseerd in nieuwe projecten en wellicht tot ziens!

Mijn groepen

Deze persoon heeft nog geen groepen aan zijn/haar profiel toegevoegd.

Mijn producties

Deze persoon doet nog niet mee aan producties en/of voorstellingen op theaternetwerk.

Bezig met laden...