Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Community

Profiel Lisette Janse

Lisette Janse

Functie Actrice / schrijfster / drama docent
Woonplaats Rotterdam
Lid sinds 24 augustus 2017
Twitter https://twitter.com/JanseLisette
Linkedin https://www.linkedin.com/in/lisette-janse-60328198/

Over Lisette Janse

Ik hou van bijna alles wat te maken heeft met theater, maar mijn focus lag altijd op het spelen. Ik zag mijzelf niet als theater maker. Ik had hier immers geen ideeën voor. Althans, dat dacht ik. Ik heb altijd al geschreven, gewoon puur voor mijzelf. Zo schreef ik ook verhalen, maar maakte ze alleen nooit af.
Alleen nu wel. Ik heb het schrijven weer opgepakt. En naast verschillende ideeën voor een kinderboek, heb ik ook meerdere ideeën voor een toneel stuk.
Na vooral gespeeld te hebben, ga ik nu ook de focus op het maak proces leggen. Want het script wat ik nu aan het schrijven ben wil ik zelf gaan regisseren, met wellicht wat hulp(troepen).
Ik blijf wel zelf spelen, ik ben immers ook een monoloog aan het schrijven wat ik graag zelf wil spelen.
En ik heb ook als droom tekenfilms te mogen in spreken. Hier voor leer ik bij stemacteren.nl De eerste reeks lessen heb ik afgerond met een stem demo en begin eind september aan het vervolg hiervan.
Daarnaast heb ik afgelopen schooljaar een groep 8 met de afscheidsmusical geholpen (regie en spel lessen) en wil ik voor dit schooljaar zelf een stuk schrijven en dat met ze maken. En ik geef drama lessen aan basisschool leerlingen.

Mijn groepen

TheaterNetwerk Rotterdam

TheaterNetwerk Rotterdam

16 deelnemers

Mijn producties

Deze persoon doet nog niet mee aan producties en/of voorstellingen op theaternetwerk.

Bezig met laden...