Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Community

Profiel Olaf van der Hee

Over Olaf van der Hee

Ik ben inmiddels een zeer ervaren improvisatieacteur die in samenspraak met de opdrachtgever graag het uiterste haalt uit de deelnemers en prikkelt tot reflectie, verandering en inzicht.

Ik werk daarvoor als trainingsacteur zeer regelmatig in trainingen voor overheid, semi-overheid en zorginstellingen en de laatste jaren ook steeds meer voor zakelijke dienstverleners en IT. Daarnaast wordt ik ook steeds vaker ingezet voor assessments.

Ik ben vooral gespecialiseerd in het geven van feedback in het spel zodat de cursist al spelend zijn gedrag kan aanpassen. Daarnaast wil ik als trainingsacteur cursisten graag een veilig gevoel geven bij het oefenen maar ze ook steeds uitdagen tot het proberen van nieuw gedrag.

Uiteraard is ben ik bekend met werkvormen als het Regiemodel, Hoefijzer en Carrousel en heeft hij veel gewerkt met communicatiemodellen als SPIN, STAR, LSD, SMART, ABC-gedragsmodel, Belbin, Kernkwadranten, Roos van Leary en Thomas & Killmann.

Ik ben ook zeer prikkelend als acteur in het entertainment. Dat doet ik als acteur met verschillende subtiele straatacts voor het uiterst succesvolle www.Neverrest.net maar ook als dokter Herman van het komische discoduo www.Dansdokters.com waarmee ik inmiddels al 8 jaar op De Parade sta. Daarnaast speel ik ook met grote regelmaat in de moordspelen van Agatha Events.

Ik was bovendien de afgelopen jaren in veel Nederlandse commercials te zien zoals van Heineken, Center Parcs, Albert Heijn, ABN AMRO, Mars en Hema.

Specialties: Improvisatie, trainingsacteur, straatacts, verborgen theater, kindertheater, commercials, acts

Mijn groepen

TheaterNetwerk Rotterdam

TheaterNetwerk Rotterdam

170 deelnemers

Mijn producties

Deze persoon doet nog niet mee aan producties en/of voorstellingen op theaternetwerk.

Bezig met laden...