Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Community

Profiel Stephan W. Zeedijk

Stephan W. Zeedijk

Functie Theatermaker
Woonplaats Rotterdam
Lid sinds 13 februari 2012
Website http://www.wrister.nl

Over Stephan W. Zeedijk

Stephan is werkzaam als freelance theaterregisseur, theaterdocent en acteur

Na zijn afstuderen in 1993 aan de kaderopleiding voor professioneel regissseur voor amateurspelers werkte hij bij verschillende theatergezelschappen, zowel in het theater als op locatie. Momenteel maakt hij voorstellingen bij zijn eigen theatergezelschap 'Festes Theater' in Rotterdam en als huisregisseur van toneelgroep 'Drift' in Delft. In oktober 2009 speelde 'Drift' het tragisch komische 'het Koekoeksnest'. Een totaaltheaterstuk met diner in een oude gelatinefabriek, waarmee 'de Gouden Netkous', de wisseltrofee voor het meest inspirerende theaterinitiatief van het afgelopen seizoen in Delft werd gewonnen.
Tevens is hij speldocent bij de 'SKVR-Theaterschool' te Rotterdam. Naast het geven van diverse cursussen en maken van theaterproducties, is hij kerndocent
van de door hem opgezette Intensieve Speltraining. Tevens geeft hij les bij de Landelijke Oriëntatiecursus Theaterscholen (LOT) Rotterdam.
In de zomer geeft hij locatietheatercursussen in de Spaanse Pyreneeën georganiseerd door 'La Colina'. Bij Theatergroep Imperium in Leiden repeteert hij momenteel aan de voorstelling 'De Canadese Muur' van Herman Brusselmans en Tom Lanoye. Premiere op 12 oktober!

www.festes.nl
www.skvr.nl
www.lacolina.nl
www.imperiumtheater.nl

Mijn groepen

TheaterNetwerk Rotterdam

TheaterNetwerk Rotterdam

161 deelnemers

TheaterNetwerk Rotterdam

TheaterNetwerk Rotterdam

17 deelnemers

Theaternetwerk Delft

Theaternetwerk Delft

932 deelnemers

Mijn producties

Dorst (I)

Dorst (I)

3 leden

Bezig met laden...