Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

De hoogtepunten van TNR

Festivals TNR

Bekende festivals die TheaterNetwerk Rotterdam organiseert zijn:

In het kader van Huis voor Amateurtheater organiseert TNR samen met Stichting ’t Kapelletje:

  • De Seizoensopening
  • Een zomer en winterproductie met wisselende gastregisseur
  • Impro avond ‘De vloer op’

Amateur Theater Festival Rotterdam

De Gouvernestraat verkocht aan een andere partij. De Gouvernestraat gaat weer een Arthouse bioscoop worden met helaas nog maar 1 theaterzaal. Vandaar dat wij uit moeten wijken naar een nieuwe locatie. We zijn erg teleurgesteld dat deze mooie podiumplek voor amateurs en jong professionals nu voor altijd verloren lijkt. Het leek niet zo gemakkelijk om een goed alternatief te vinden want de Gouvernestraat was voor ons de perfecte plek; centraal, meerder zalen en een fijne foyer.

De oplossing lag dichterbij dan verwacht. We zijn blij jullie te kunnen melden dat het komende ATFR zal gaan plaatsvinden in het gebouw van het Ro Theater. Na een verkennend gesprek bleek dit al snel een perfecte en logische combinatie voor zowel het Ro Theater die graag meer met amateurs willen werken, als voor het ATFR. Het theater ligt centraal, heeft meerdere zalen, een fijne foyer en is voor ons en hopelijk ook voor jullie een inspirerende omgeving.

Helaas waren de data in november niet meer beschikbaar dus hebben we in overleg met TNR besloten het festival te verplaatsen naar het weekend van 29 en 30 januari 2016.

Laat ons voor 30 juli weten of je mee zou willen doen met het ATFR 2016. Je hoeft de aanmeldingsformulieren dan nog niet mee te sturen. Je hebt dan nog 1,5 maand de tijd om na te denken over je deelname en mensen enthousiast te maken voor je idee. Welk stuk ga je spelen en in welke categorie? Ga je meedoen met de wedstrijd in de Grote zaal?  Of wil je iets uitproberen in de kleine zaal? Of vind jij 5 minuten een enorme uitdaging en geef jij je op voor de SHORTS? Laat ons nu alvast weten of je mee zou willen doen dan weten wij hoeveel interesse er is.

Op 18 september moeten je aanmeldingsformulier volledig ingevuld in ons bezit zijn. Eind september krijg je dan te horen of je bent geselecteerd voor het festival.

Klik hier om het aanmeldingsformulier te downloaden. 

Het Monologenfestival 2016

Het afgelopen monologenfestival kreeg een nieuw jasje. Het festival is 20 en 21 maart 2015 stond in het teken van MACHT. Bekijk de foto's van afgelopen editie hier. Volgend jaar zal het festival in november plaats vinden. Houd de Facebookpagina in de gaten voor informatie over de volgende editie. De organisatie van de komende editie is wederom in handen van Tessa Naber en Roeland Derksen.

IT'S ON - Jongerenfestival

IT’S ON!

ONbeschaamd

ONgepast

ONwijs

IT’S ON!

Het festival voor podiumbeesten in de leeftijd van 18 tot 30 jaar die onbeschaamd hun passie delen met een publiek was een groot succes. Theater, dans, muziek, performance. IT'S ON! was een grensverleggend festival waarin de spelers ON/OFF stage het publiek overvielen, verrastten, lieten zien waar zij voor stonden, hun verhaal vertelden en een statement maakten!

Komende editie is de coordinatie in handen van Katinka Enkhuizen en Keri Folkerts. 

TheaterWebRotterdam

Dit team zet zich in voor amateur theater in de regio Rotterdam. Dè gelegenheid om andere theatermakers en -minners te ontmoeten, om je te laten inspireren door vakmensen uit de Rotterdamse theaterwereld en om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken: kernactiviteit van onze theaterconsulent.

Theaterwebrotterdam is een initiatief van TNR in samenwerking met de SKVR, rcth, Hofplein Rotterdam en TheaterNetwerk Delft.

Bezig met laden...