Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Het bestuur

Organisatie

Het bestuur van TNR bestaat uit Elly Borst (voorzitter), Hans Pieter Stekelenburg (vice voorzitter), Karin Lucas (penningmeester), Jan Willem van den Berg (secretaris) en Annemieke van Lieshout (algemeen bestuurslid). Het bestuur is te bereiken via het kantoor van TheaterNetwerk Rotterdam.

Besluitvorming over operationele zaken vindt plaats in het bestuur, dat maandelijks bij elkaar komt. Beleidsvoornemens worden ter besluitvorming voorgelegd aan de ledenvergadering. Daarnaast werken wij graag samen met actieve leden. Regelmatig raadplegen wij leden om onze ideeën, gedachten en aanpak te toetsen.

Het maken van beleids- en visieplannen vraagt om interactie. De halfjaarlijkse algemene ledenvergadering zijn daarvoor ontoereikend. De leden en het theaterveld zijn immers degenen die ‘smaak’ geven aan TheaterNetwerk Rotterdam. Zij voeden in eerste instantie elkaar, het bestuur en de amateurtheaterconsulent. Daarom gaat het bestuur, onder het motto ‘de beste gesprekken vinden plaats in de keuken’, sinds 2007 met haar leden aan tafel. Ook de komende jaren blijft TheaterNetwerk Rotterdam prikkelende bijeenkomsten voor de leden organiseren.

TheaterNetwerk Rotterdam ontvangt voor het uitvoeren van haar taken subsidie van de dienst Kunst en Cultuur van de gemeente Rotterdam. Voor het organiseren van de festivals doen wij een beroep op diverse fondsen.

Bezig met laden...