Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Spelersbank

Spelersbank

Hieronder vindt je informatie over spelers uit Rotterdam en omgeving. Wil je hier zelf tussen staan mail ons dan de onderstaande informatie.

Hulp nodig? Ben je op zoek naar een speler of groep om bij te spelen en wil je graag aanvullend advies? Neem dan contact op met onze theaterconsulent, zij helpt je graag verder: Mirjam Veldhuijzen van Zanten - info@theaterconsulent-rotterdam.nl.

Aanmelden Spelersbank

Stuur de volgende gegevens in:

Naam
Geboortedatum
E-mailadres
Telefoonnummer (optioneel)
Website/Facebookpagina (optioneel)
Spelerservaring in max. 4 regels: denk aan je specialiteiten, genre, voorkeuren etc.

Email naar: Anouk de Riet, info@theaternetwerkrotterdam.nl, onder vermelding van ‘inschrijving Spelersbank’.

Spelersbank:

 • Corry van den Akker
  1943
  hcvda@hotmail.com
  010 4187572
  53 jaar ervaring met drama, comedies en musicals. Zingen belangrijk.
 • Bianca van Brummen
  1975
  biancavanbrummen@hotmail.com
  06 16788984
  Facebook: Bianca van Brummen
  Ik speel 7 jaar bij het theatercollectief Hoeksche waard Ik hou van stukken die een boodschap meegeven aan het publiek, ik zing, heb 3 keer meegedaan aan het Monologenfestival Rotterdam. Spelen in een groep vind ik geweldig, maar op het podium staan ook!
   
 • Suzanne Dankers
  1980
  contact@suzannedankers.nl
  06-16366637
  www.suzannedankers.nl / Facebook: actrice Suzanne Dankers
  Ik speel vanaf jongs af aan toneel. 2 jaar bij het Rotterdams centrum voor theater gestudeerd en mijn diploma voor trainingsacteur behaald bij WWLA in Amsterdam. Ik vind het leuk om te acteren in diverse projecten en om zelf theater te maken.
   
 • Maarten van Lenteren
  1948
  vanlent7@gmail.com
  06-83906328
  Ik speel zowel bij amateur- als professionele producties. Regisseer ook. Specialiteit: zang.
   
 • Annemieke van Lieshout
  1960
  annemieke@vanlieshout.eu
  06-44030250
  Vanaf 1999 bij KRT gespeeld met 2x per jaar productie. Daarnaast vanaf begin meegedaan zomer- en winterproducties van TNR/kapelletje TNR bestuur sinds 4 jaar. Ik speel graag in producties met wisselende samenstellingen en andere regisseurs.
   
 • Gerard van Rijnstra
  57 jr (29-03-1958
  info@drijfzand.nl
  06-15230516
  www.drijfzand.nl en Facebook: Gerard van Rijnstra
  Toneel :  o.a. Henri IV van Pirandello; Los Zand van Annie Schmidt; De vossejacht van Claus; Woyzeck van Büchner. Opera: Dido and Aeneas; Medee; Arion. Musical: Anatevka; Hair; Miss Saigon; Oklahoma; Happy End. Muziektheater: King Arthur; Marathondans; Ons kent Ons; Driestuiversopera e.v.a.
   
 • Dim Rossen
  1951
  d.rossen@kpnplanet.nl
  010-4182538
  www.mutua-amicitia.nl
  Ik heb cursussen gevolgd bij Machteld Hauer, John Lanting, Freek de Jonge, Joop Keesmaat, Trudi Klever (film acteren). Ik heb grote rollen gespeeld (“Equus”; “Bloed van de Hongerlijders”; “Kortsluiting”; “Mighty Society 4”). Winnaar ATFR 2014. Ik speel het liefst goed repertoiretoneel op projectbasis.
   
 • Caroline Rovers
  1980
  carolinerovers@hotmail.com
  0616082455
  Ik heb ruime spelervaring, eenakterfestival Dordrecht, producties bij Drift in Delft, eigen theaterstichting Duplo, mooiweerspelen, de zomerproductie bij t kapelletje, veel producties met regisseur Stephan Zeedijk en workshops, zoals Chekhov in A'dam. Ik speel graag tragi-comedies, absurdistisch/filosofische stukken met een knipoog, ik ben fan van Toon Tellegen, Peer Wittebols, Russische stukken. In voor kortlopende projecten of leuke groep.
   
 • Sylvia Vogel
  1962
  sylviavogel@tiscali.nl
  Facebookpagina: Sylvia Vogel
  Ik heb diverse theatercursussen (basis, vervolg, verdieping, jeugdtheater), de basis-, vervolg-, en verdiepingscursus camera acteren bij SKVR, en o.a. de Master Workshop Camera Acting, docent: Mimoun Oaissa gevolgd. April j.l. heb ik meegespeeld in een kleine rol in ‘Het Huis van Bernarda Alba’ van Drijfzand. Ik hou van diverse genres. Kan goed improviseren. Ik speel djembé en kan stijldansen.
   
 • Wendy Voorn
  1974
  wendyvoorn@gmail.com
  06-4206 3607
  www.duplotoneel.nl / Festes theater 
  Na cursus van de Delftse Komedie heb ik ruim 5 jaar met mijn eigen theaterstichting Duplo producties gemaakt en gespeeld. Deze voorstellingen waren veelal dicht op het publiek gericht en op locatie. Dat vind ik een erg leuke manier van spelen. Daarnaast heb ik bij verschillende theatergroepen, zoals Festes theater en Drift voorstellingen gespeeld. Mijn hart gaat naar uit naar stukken waarin ik mezelf moet uitdagen in het spelen (fysiek en emotioneel). Voorkeur gaat uit naar kleine gezelschappen. Vaste kern is niet nodig.
   
 • Romy Westdijk
  1999
  Slagromytje@icloud.com
  Facebook: Romy Westdijk
  Ik speel zelf al 7 jaar lang toneel, op school zit in de drama examen klas en ik wil na m'n havo naar de theaterschool. Gezien mijn school zou ik graag eenmalige projecten doen, het liefst in de weekenden of vakanties. Ik speel musical tot zeer dicht bij de realiteit. Zingen& dansen zijn geen probleem.
Bezig met laden...