Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Mirjam Veldhuijzen van Zanten

Theaterconsulent Rotterdam

Mirjam Veldhuijzen van Zanten is theaterconsulent voor het amateurtheater in  Rotterdam. Zij is het onafhankelijke aanspreekpunt voor de ondersteuning en ontwikkeling van het amateurtheater.

Als consulent is zij initiator en organisator van activiteiten die mensen verbinden binnen het amateurtheater en hen een podium biedt om hun amateurkunst te beoefenen. Zij is een vraagbaak voor iedereen die meer wil weten over het amateurtheater in Rotterdam. Daarnaast is zij een belangrijke schakel tussen professionals en amateurs binnen de theaterwereld.

De theaterconsulent werkt vanuit het TheaterNetwerk Rotterdam (TNR) en doet dit in nauwe samenwerking met de Cultuurscouts en samenwerkende partners.

Voorbeelden van evenementen die de theaterconsulent organiseert:

> TheaterWeb Rotterdam
Een ontmoetings- en netwerkdag voor alle amateurtheaterliefhebbers in Rotterdam. Een dag vol inspiratie met workshops, voordrachten en ontmoetingsmomenten. TheaterWeb Rotterdam is een initiatief van TNR in samenwerking met de SKVR-Theaterschool, RCTH, Hofplein Theater en Theaternetwerk Delft.

> In Dialoog
Bijeenkomsten waar theaterdocenten en regisseurs, die werken in het amateurtheater, professionals van Rotterdamse theatergezelschappen ontmoeten en met hen in dialoog gaan. Een uitwisseling van kennis en ervaringen, met als doel de kwaliteit van het amateurtheater én het amateurtheater-onderwijs te bevorderen.

Contactgevens Mirjam:
Mail: info@theaterconsulent-rotterdam.nl
Telefoon: 010-2430303 / 06-50403803  (bereikbaar op di en vr 11:00-16:00 uur)
 

Bezig met laden...