Uw feedback is belangrijk

Heeft u iets gezien op de site wat niet klopt of mist u misschien een functie? Laat het ons weten via het onderstaande formulier.

Artikelen op theaternetwerk

Lieve theaterliefhebbers

Gevraagd: Lieve theaterliefhebbers

Gevraagd door: Maaike Wijngaarden
Sinds: 17 juni 2017

Zoals wellicht bekend brengt Theatercollectief GARP in oktober haar tweede productie ten tonele, namelijk een multimediale interpretatie en bewerking van Ibsens ‘Spoken’. Tekst, live muziek en video design. Hoe mooi is het om zo’n prachtig klassiek stuk, dat essentieel is geweest voor de theatergeschiedenis én de maatschappelijke vooruitgang, in het licht van deze tijd opnieuw urgent te maken?

GARP neemt de complete productie op zich: decor, kleding, promotie, regie enzovoort. Wij hebben met het hele team al flink wat geld erin gestopt, maar willen we dit echt realiseren, hebben we jullie hulp hard nodig. Tot op heden hebben we alles zonder subsidies kunnen rondbreien, maar het begint lastig te worden... Zo willen wij onder andere graag in een repetitieruimte kunnen repeteren in plaats van in de huiskamer van de regisseur, willen wij een mooi projectiedoek kunnen gebruiken, willen we een waanzinnig decor bouwen en tot slot: spelen in het intieme en mooiste theater van Haarlem.

En daarom vragen we jullie hulp. Alle kleine beetjes helpen. Echt. Doe je mee?

https://www.voordekunst.nl/projecten/5821-spoken-theatercollectief-garp

0 reacties op dit bericht

Bezig met laden...